Top Ad unit 728 × 90

ថ្មីៗ

randomposts

របៀបធ្វើ ស្ងោឆ្អឹងជ្រូកជាមួយត្រាវ

គ្រឿងផ្សំ
  • ឆ្អឹងជំនីជ្រូក ៥ខាំ (កាត់ជាដុំៗ រួចដាំទឹកអោយពុះស្រុះ ប្រហែល ២នាទី)
  • ត្រាវ ១គីឡូ (ចិតជាដុំៗ តូចល្មម)
  • ម្រេច ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ស្ករ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រាបាយ
  • ស្លឹកខ្ទឹម ហាន់ល្អិតៗ ២ស្លាបព្រាបាយ
  • ប្រេងឆា ១ស្លាបព្រាបាយ
  • ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
របៀបធ្វើ
  1. ដាំឆ្នាំងអោយក្តៅ ដាក់ប្រងឆា និងខ្ទឹមចូលឆាអោយឡើងពណ៌ក្រហម រួចដាក់សាច់ចូលឆាអោយឈ្ងុយ សឹមដាក់អំបិល ស្ករ ម្សៅស៊ុបចូលឆាអោយសព្វ ប្រហែល៥នាទី។
  2. ដាក់ទឹកស៊ុបមាន់ ឬទឹកក្តៅចូលរំងាស់ប្រហែល ២០នាទី សឹមដាក់ត្រាវចូលរំងាស់ប្រហែល ១០នាទីទៀត ភ្លក្សរសជាតិតាមការចូលចិត្ត រួចរោយស្លឹកខ្ទឹម និងម្រេចពីលើជាការស្រេច៕

របៀបធ្វើ ស្ងោឆ្អឹងជ្រូកជាមួយត្រាវ Reviewed by Mong Kul on 3:44 PM Rating: 5
All Rights Reserved by តាក់ទិច © 2014 - 2017
Designed by Jek Free

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.