Top Ad unit 728 × 90

ថ្មីៗ

randomposts

របៀបធ្វើ គុយទាវឆាបែបថៃ - Pad Thai

គ្រឿងផ្សំ
  • គុយទាវសរសៃធំ (ស្រស់) ៣ខាំ
  • សាច់ទ្រូងមាន់  ២ខាំ (ហាន់ជាចំនិតស្តើងធំ)
  • តៅហ៊ូ ១ដុំ (ហាន់ជាដុំទ្រវែង ចៀនអោយក្រហម)
  • បង្គារ ៣-៤ (យកសំបកចេញ ពុះខ្នង)
  • ខ្ទឹមក្រហម ១ដុំ (ហាន់ល្អិតៗ)
  • ខ្ទឹមស ៤កំពឹស (ចិញ្រ្ចាំអោយម៉ត់)
  • ស្លឹកគូឆាយ ១/២ខាំ
  • សណ្តែកបណ្តុះ ១ខាំ
  • ពងមាន់ ២គ្រាប់
  • ប្រេងឆា ៣ស្លាបព្រាបាយ
  • ទឹកត្រី ៣ស្លាបព្រាបាយ
  • ស្ករត្នោត ២ស្លាបព្រាបាយ
  • ទឹកអំពិល (ខាប់) ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ទឹក ៤-១០ស្លាបព្រាបាយ
  • ម្ទេសហុយ តាមចំនូលចិត្ត
  • ទឹកម្ទេស ២ស្លាបព្រាបាយ
  • សណ្តែកដី ២ស្លាបព្រាបាយ (ម៉ត់)
របៀបធ្វើ
  1. លាយស្ករ ទឹកត្រី ទឹកអំពិល ទឹក និងទឹកម្ទេសចូលគ្នាអោយសព្វ ទុកមួយអន្លើ។
  2. ដាំប្រេងឆាបន្តិចអោយក្តៅ ដាក់សាច់មាន់ និងបង្គារចៀនអោយឆ្អឹន ទុកមួយអន្លើ។
  3. ដាំប្រេងឆាបន្តិចអោយក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម និងតៅហ៊ូចូលឆាបីបួនត្រឡប់ សឹមដាក់គុយទាវចូល ចាក់ទឹកត្រីដែលលាយរួចចូលកូអោយសព្វនឹងទន់គុយទាវ រួចវែកទៅមួយចំហៀង។
  4. ចាក់ប្រេងឆាដាក់បន្តិច គោះពងមាន់ដាក់ កូពងមាន់អោយបែក រួចឆាពងមាន់និងគុយទាវជាមួយគ្នា សឹមដាក់សណ្តែកបណ្តុះ គូឆាយ សណ្តែកដី និងសាច់ចូលឆាអោយឆ្អឹនជាការស្រេច៕
*** ពេលទទួលទានច្របាច់ក្រូចឆ្មាដាក់បន្តិច និងបន្ថែម ម្ទេសហុយ សណ្តែកបណ្តុះ គូឆាយ សណ្តែកដីបន្តិច កាន់តែឆ្ងាញ់។


របៀបធ្វើ គុយទាវឆាបែបថៃ - Pad Thai Reviewed by Kagha on 10:54 AM Rating: 5
All Rights Reserved by តាក់ទិច © 2014 - 2017
Designed by Jek Free

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.