របៀបធ្វើ នំល្ពៅ
គ្រឿងផ្សំ
- ល្ពៅទុំ ៣គីឡូក្រាម (ឈូសជាសរសៃៗ)
- អំបិល ១ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករស ៦ខាំ
- ម្សៅអង្ករខ្សាយ ៦ខាំ
- សាច់ដូង រលាក់ទឹក (ឈូសជាសរសៃៗ) កន្លះគីឡូក្រាម
- ខ្ទឹសដូង ៦ខាំ
- ស្លឹកចេក
របៀបធ្វើ
- លាយស្ករ អំបិល ខ្ទិះដូង និងល្ពៅចូលគ្នាអោយសព្វ រួចដាក់ម្សៅចូលច្របល់ចូលគ្នាអោយសព្វ សឹមដាក់សាច់ដូងចូល ច្របល់អោយសព្វម្តងទៀត។
- យកស្លឹកចេញមកខ្ចប់ តាមទំហំដែលអ្នកចង់បាន រួចយកទៅចំហុយប្រហែល ៣០ទៅ៤០នាទី (ដាំទឹកពុះ ចាំដាក់ចំហុយ) ជាការស្រេច៕
+++ មិនបាច់ខ្ចប់ស្លឹកចេកក៏បាន ដាក់ចំហុយក្នុងចានក៏បាន
របៀបធ្វើ នំល្ពៅ
Reviewed by Mong Kul
on
8:06 PM
Rating:
No comments: