របៀបធ្វើ បង្អែមបបរត្នោត
គ្រឿងផ្សំ
- ត្នោត ៥ គ្រាប់ (សាច់ទន់) ចិត្តជាចំណិតៗ
- អង្ករដំណើប ១ ចានចង្កឹះពេញលាងឲ្យស្អាត
- ស្ករត្នោត ២០០ ក្រាម
- អំបិល ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
វិធីធ្វើ
- មុនដំបូងត្រូវដាក់ទឹក និងអង្ករដំណើបក្នុងឆ្នាំងដាំជាមួយគ្នាឲ្យពុះ បន្ទាប់មកដាក់អំបិល និងស្ករត្នោតចូល។
- បន្ទាប់ពីនោះមកនៅពេលដែលពុះត្រូវដាក់ត្នោតចូលទុកមួយពុះប្រហែលជា ២ ទៅ ៣ នាទីជាការស្រេច។
វីធីធ្វើ ខ្ទិះដូងឲ្យឈ្ងុយឆ្ងាញ់
របៀបធ្វើ បង្អែមបបរត្នោត
Reviewed by Kagha
on
11:04 AM
Rating: