របៀបធ្វើ ឆាបន្លែ
គ្រឿងផ្សំ
- ស្នូលពោត ២ខាំ ហាន់បន្ឆិតៗ
- ផ្សិតចំបើង ២ខាំ ពុះជាពីរ
- សណ្តែកហោលិងតាវ ១ខាំ
- សាច់ជ្រូក ២ខាំ ហាន់ស្តើងៗ
- ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិលបន្តិច
- ស្ទឹមស ៤កំពឹស ចិញ្រ្ចាំអោយម៉ត់
- ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងខ្យង ១ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងឆា ១ស្លាបព្រាបាយ
របៀបធ្វើ
- ដាំខ្ទះអោយក្តៅ ដាក់ប្រេងឆា ខ្ទឹមសបំពងអោយឡើងពណ៌ក្រហម សឹមដាក់សាច់ជ្រូកចូលឆាពីរបីត្រឡប់ បន្តែមរសជាតិដោយ ស្ករ ទឹកត្រី អំបិល ប្រេងខ្យង និងម្សៅស៊ុប ឆាចូលគ្នារហូតដល់លាច់ឆ្អឹន។
- ដាក់ពោត និងផ្សិតចូលឆាអោយទន់បន្លែ (បើស្អួត អាចដាក់ទឹកបន្តិត) រួចដាក់សណ្តែកចូលឆាបួនប្រាំត្រឡប់ជាកាស្រេច៕
អ្នកស្រី សុគន្ធារី
របៀបធ្វើ ឆាបន្លែ
Reviewed by Kagha
on
10:56 AM
Rating: