Top Ad unit 728 × 90

ថ្មីៗ

randomposts

របៀបធ្វើ សាច់គោងៀត

គ្រឿងផ្សំ‬
  • សាច់គោ ៥គីឡូក្រាម
  • អំបិល កន្លះខាំ
  • ស្ករស ៤ខាំ
  • ប៊ីចេង កន្លះខាំ
  • រំដេង ១ខាំ
‪របៀបធ្វើ‬
  1. យកសាច់ទៅវះស្តើងៗ ជាបន្ទះធំល្មម។
  2. បុករំដេងអោយម៉ត់ ពូតយកទឹក (ចោលកាក)។
  3. លាយគ្រឿងផ្សំទាំងអស់ចូលគ្នាអោយសព្វ ដាក់សាច់ចូលច្របាច់ជាមួយគ្រឿងអោយសព្វ និងចូលជាតិល្អរួចទុកសាច់ចោលប្រហែល ១៥នាទី ច្របល់សាច់ម្តងទៀត។
  4. យកសាច់ប្រលាក់រួចច្រកថង់អោយជិត រួចយកទៅក្លាសសេទឹកកក (កន្លែងអត់កក) ១យប់។
  5. ពេលមានថ្ងៃក្តៅខ្លាំង យកសាច់មកហាល អោយស្ងួត ប្រហែល៣ម៉ោង ប្រែលាច់ទៅម្ខាង ប្រហែល ៣ទៅ៤ទៀតយកសាច់ទុកជាការស្រេច៕ 
* បើចូលចិត្តហឹលដាក់ម្ទេសម៉ត់ប្រលាក់ជាមួយ
* បើ១ថ្ងៃហាលសាច់អត់ស្អួត យកសាច់ដាក់ក្លាសសេទឹកកកវិញ (យកល្អ ចាំមានថ្ងៃក្តៅល្អ សឹមហាលសាច់)
* រក្សាសាច់ទុកក្នុងទូទឹកកក (មិនដុះផ្សិត)
អ្នកស្រី សុគន្ធារី

របៀបធ្វើ សាច់គោងៀត Reviewed by Mong Kul on 10:35 AM Rating: 5
All Rights Reserved by តាក់ទិច © 2014 - 2017
Designed by Jek Free

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.