Top Ad unit 728 × 90

ថ្មីៗ

randomposts

របៀបធ្វើ មាន់ទឹម

គ្រឿងផ្សំ
  • មាន់ ៤
  • សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំលាយខ្លាញ់ខ្លះៗ ៥០០ ក្រាម
  • សណ្តែកដីលីងដាក់គ្រាប់ទាំងមូល ២ ស្លាបព្រា
  • គ្រាប់ឈូកស្ងោរ ២ ស្លាបព្រា
  • ត្រាវហាន់ដុំប៉ុនៗមេដៃ ២ ស្លាបព្រា
  • ប៉ិគក់ ហាន់សរសៃៗ ២ ស្លាបព្រា
  • ផ្កាចេក ហែកជាសរសៃៗ ២ ស្លាបព្រា
  • ការ៉ុតហាន់ល្អិតៗ ២ ស្លាបព្រា
  • ផ្សិតចំបើង ២ ស្លាបព្រា 
  • ខ្ទឹមបារាំង ២ ស្លាបព្រា
  • ខ្ទឹមក្រហម ២ ស្លាបព្រា
  • ស្លឹកខ្ទឹម ២ ស្លាបព្រា
  • ម្ទេសប្លោកក្រហម ហាន់ល្អិតៗ ២ ស្លាបព្រា 
  • មីសួត្រាំទឹកអោយទន់ហើយកាត់អោយខ្លីៗ ១ ចានចង្កើស
  • ម្សៅឆា ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ពងមាន់ ៤
  • ម្រេច ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • អំបិល ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេកន្លះ ( ១ស្លាបព្រាកាហ្វេសម្រាប់ប្រលាក់មាន់ កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេសម្រាប់ប្រលាក់សាច់ស្នូល )
  • ទឹកត្រី ២ ស្លាបព្រា 
  • ទឹកឃ្មុំ ២ ស្លាបព្រា
  • ស្រាស ២ ស្លាបព្រា
  • បើចង់អោយមានក្លិនក្រអូប សូមលីងផ្កាច័ន្ទ (ប៉ូចកាក់) មួយផ្កា បុកអោយម៉ត់ដាក់លាយជាមួយគ្រឿងស្នូល។ បើដាក់ច្រើនជាងនេះ នឹងនាំអោយល្វីងហាងសាច់ស្នូល លែងមានរសជាតិឆ្ងាញ់។
‪‎របៀបធ្វើ‬
  1. លាងមាន់អោយស្អាត កាត់យកក្បាល និងក្រញាំជើងចេញ លាងអោយស្អាត ប្រឡាក់ម្រេច អំបិល១ស្លាបព្រាកាហ្វេ ទឹកឃ្មុំ និង ស្រាសពីរស្លាបព្រាបាយ ទុកចោលមួយម៉ោង។
  2. យកសាច់ជ្រូកលាយជាមួយគ្រឿងគ្រប់មុខខាងលើ លាយជាមួយគ្នា ទើបយកទៅញាត់នៅក្នុងខ្លួនមាន់។ យកឈើចាក់ធ្មេញ ខ្ទាស់គូថមាន់អោយជិត។
  3. យកមាន់ទាំងមូលរុំនឹងស្លឹកឈូក ពីរជាន់ ចងអោយជាប់ ដាក់ក្នុងចានមួយ ហើយចំហុយ ប្រហែល ៧០ នាទី ដើម្បីអោយផុយសាច់ និងឆ្អិនដល់គ្រឿងក្នុង។ បើមាន់ធំ នឹងចំហុយយូរ បើមាន់តូច ចំហុយឆាប់ឆ្អិន។
  4. ពេលបរិភោគ អាចបរិភោគបាន ជាមួយ នឹង ទឹកត្រីម្ទេសជូរអែម ទ្រាប់ត្រសក់និងប៉េងប៉ោះស្រគាល។

របៀបធ្វើ មាន់ទឹម Reviewed by Mong Kul on 9:22 PM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by តាក់ទិច © 2014 - 2017
Designed by Jek Free

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.