របៀបធ្វើ បុកល្ហុងបង្គាស្រស់
គ្រឿងផ្សំ
- ខ្ទឹមស
- ម្ទេស
- កាពិ ឬប្រហុក
- ស្ករត្នោត
- ប៊ីចេង
- ទឹកត្រី
- ក្រូចឆ្មា
- ក្តាមប្រៃ
- បង្គាស្រស់បកសំបក វះយកខ្នងយកអាចម៍វាចញ
- ល្ហុង និងការ៉ុតសាប់
- ប៉េងប៉ោះ ត្រប់ស្រួយចិតជាចំណិតតូចៗល្មមប៉ុនមេដៃ
- ជីរណា
របៀបធ្វើ
- បុកខ្ទឹមស និងម្ទេសអោយរៀងម៉ត់បន្តិច ដាក់ក្តាមប្រៃ ត្រប់ស្រួយ ប៉េងប៉ោះបុកបន្តិចទៀត ចាំដាក់ល្ហុង ការ៉ុត ក្រូចឆ្មា ដាក់ស្ករត្នោត កាពិ ប៊ីចេញបន្តិច ទឹកត្រីបន្តិច និងបង្គាស្រស់ចូល រួចបុកញុំៗ 2-3 ត្រឡប់ រួចភ្លក់មើលជាការស្រេច។
- ជីរណាគ្រាន់តែច្របល់វាបានហើយ អាចបន្ថែមសណ្តែកដីបុកក៏បាន។
របៀបធ្វើ បុកល្ហុងបង្គាស្រស់
Reviewed by Mong Kul
on
9:04 PM
Rating:
No comments: