Top Ad unit 728 × 90

ថ្មីៗ

randomposts

របៀបធ្វើ បាយឆាកាពិបែបថៃ

គ្រឿងផ្សំ
  • បង្គារក្រៀម
  • ពងទា ២ ឬ ៣ គ្រាប់
  • អង្ករ ២០០ ក្រាម
  • ខ្ទឹមក្រហម ២ ឬ ៣ កម្ពឹស
  • ខ្ទឹមសរ ជីវ៉ាន់ស៊ុយ
  • សាច់ជ្រូក ៣០០ ក្រាម
  • កាពិ ១ ស្លាបព្រាបាយ
  • ខ្លាញ់ ១ ស្លាបព្រាបាយ
  • ស្ករស ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ទឹកស៊ីអ៊ិវខាប់ ១ ស្លាបព្រាបាយ
  • ប៊ីចេង កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ប្រេងខ្យង ១ ស្លាបព្រាបាយ
  • ស្វាយ ឈូសជាសរសៃៗ
  • ម្រេច
វិធីធ្វើ
  1. លាងអង្ករឲ្យស្អាតដាក់ដាំឲ្យស្រួយល្មម។
  2. បង្គារក្រៀម បំពងអោយស្រួយ។
  3. ចៀនពងទារួច កាត់ជាសរសៃៗ។
  4. ខ្ទឹមក្រហមហាន់ស្ដើងៗសាច់ជ្រូកលាងឲ្យស្អាតហាន់ជាបន្ទះស្តើងៗ ឬ ដុំៗ តាមការចូលចិត្ត។
  5. ចិញ្ច្រាំខ្ទឹមដាក់ខ្ទះអោយក្ដៅចាក់ខ្លាញ់ចូល និងខ្ទឹមសរចញ្ចាំ ចូលឆាអោយឈ្ងុយដាក់កាពិចូលដាក់ទឹកថែមន្តិច បន្ទាប់មកចាក់បាយចូលឆាឲ្យសព្វជាមួយកាពិដួសដាក់ទុកមួយអន្លើរ។
  6. ចាក់ខ្លាញ់ចូលក្នុងខ្ទះឲ្យក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមស ម្រេច នឹងជីវ៉ានស៊ុយបុកហើយ ដាក់ចូលឆាអោយឈ្ងុយ មួយសន្ទុះចាក់សាច់ជ្រូកចូលបន្ថែម ស្ករស ទឹកស៊ីអ៊ិវខាប់ និង ប៊ីចេង ប្រេងខ្យង ភ្លក់រស់ជាតិតាមចូលចិត្ត។
  7. ម្ហូបឆ្អិនហើយ រៀបចំ រៀបដាក់ចាន ដូចក្នុងរូបភាពជាការស្រេច។

របៀបធ្វើ បាយឆាកាពិបែបថៃ Reviewed by Mong Kul on 10:33 AM Rating: 5
All Rights Reserved by តាក់ទិច © 2014 - 2017
Designed by Jek Free

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.