របៀបធ្វើ បង្អែមល្ងរខ្មៅ
គ្រឿងផ្សំ
- ល្ងខ្មៅ ៨៥ក្រាម
- អង្ករដំណើប ២០ក្រាម
- ទឹក ៣ចានចង្កិះ
- ទឹកឃ្មុំ ឬ ស្ករ ៥ស្លាបព្រាបាយ
របៀបធ្វើ
- លាងអង្ករអោយស្អាត រួចដាក់ត្រាំទឹក ២ទៅ៣ម៉ោង សឹមស្រង់ចេញពីទឹក ចាក់ទឹកដែលត្រាំអង្ករចោល។
- យកអង្ករ និល្ងលាយជាមួយទឹកទៅកិនអោយម៉ត់ រួចយកទៅដាំលើភ្លើងដោយប្រើកំដៅតិចៗ (កូអោយជាប់ដៃ) នៅពេលដែលស្អិត និងឆ្អឹនហើយដាក់ទឹកឃ្មុំចូលកូអោយសពជាការស្រេច៕
របៀបធ្វើ បង្អែមល្ងរខ្មៅ
Reviewed by Kagha
on
11:04 AM
Rating: