របៀបដុតពោតផ្អែមឆ្ងាញ់
គ្រឿងផ្សំ
- ពោត ២ផ្លែ
- ស្ករស ១ស្លាបព្រាបាយ (សម្រាប់វិធីស្ងោរ)
- ប៊ឺមិនសូវប្រៃ ៣ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល
- ម្រេច
វិធីសាស្ត្រដុត
- បកសំបកពោត ដើម្បីបកសំបកពោត អ្នកត្រូវកាន់ក្បាលពោត ហើយបកចុះក្រោម និងរើសយកសក់ពោតចេញឲ្យអស់។
- លាងសម្អាតពោត ត្រូវលាងជាមួយទឹកត្រជាក់ និងជម្រះចេញសារធាតុគីមី ឬកម្ទេចកម្ទីតូចៗ។
- យកក្រដាសអាលុយមីញ៉ូមដុតមួយផ្ទាំង៖ ផ្ទាំងក្រដាសត្រូវធំល្អមសម្រាប់រំពោតបានជិតល្អ។
- លាបប៊ឺនៅលើផ្ទាំងក្រដាសនេះ៖ ត្រូវប្រើជក់លាប ជាមួយនឹងប៊ឺមិនមានជាតិប្រៃ ៣ស្លាបព្រាបាយ។
- រោយអំបិល និងម្រេចជាមួយប៊ឺ៖ ដោយបន្ថែមអំបិល និងម្រេចឲ្យសមល្មមនឹងមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់។
- រុំពោតក្នុងក្រដាសឲ្យណែនជិត ដុតរយៈពេល ១០ ទៅ១២នាទី។
- ជាចុងក្រោយ បន្ថែមប៊ឺ អំបិល និងម្រេចបើចូលចិត្ត។
របៀបដុតពោតផ្អែមឆ្ងាញ់
Reviewed by Mong Kul
on
3:30 PM
Rating: