គ្រឿងផ្សំ
-
ដំឡូង ចិតជាបន្ទះៗ
-
ស្ករត្នោត
-
កំបោរ
-
ខ្ទិះដូង ( ខ្ទិះដើម )
-
អំបិល
វិធីធ្វើ
-
យកដំឡូងដែលយើងចិតហើយ មកត្រាំក្នុងទឹកកំបោរ 15 នាទី រួចស្រង់មកលាងចេញអោយស្អាត។
-
ដាក់ឆឹងស្ករ អោយចេញជើងអង្ក្រង រួចដាក់អំបិលបន្តិច ដំឡូង និង ខ្ទិះដូងចូល ហើយកូរអោយសព្វចូលជាតិ រំងាស់ទុកទាល់តែដាច់ទឹក លើកចេញរួចជាការស្រេច ។
របៀបធ្វើ ដំឡូងឆឹង
Reviewed by
Mong Kul
on
11:14 PM
Rating:
5
All Rights Reserved by
តាក់ទិច © 2014 - 2017