របៀបធ្វើ បង្អែមបបរត្នោត
គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ត្នោត ៨ ដុំ ឬ ២ កំប៉ុង
- អង្ករដំណើប ១ កូនចានចង្កឹះ (លាងទឹកអោយស្អាត)
- ស្ករ ១០ ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទិះដូង ១/២ កូនចានចង្កឹះ
- អំបិល ១/២ ស្លាបព្រាកាហ្វេរ
- ទឹក ៥ កូនចានចង្កឹះ
របៀបធ្វើ
- យកសាច់ត្នោតមកចិត្ត ជាដុំតូចល្មម។
- ដាំទឹកអោយពុះ ដាក់អង្ករដំណើបចូល ដាំអោយរីកដូចបបរ រួចដាក់ស្ករ ខ្ទិះដូង អំបិល និងសាច់ត្នោតចូល កូអោយសព្វ ទុកអោយពុះជាការស្រេច៕
របៀបធ្វើ បង្អែមបបរត្នោត
Reviewed by Mong Kul
on
8:09 PM
Rating:
No comments: