Top Ad unit 728 × 90

ថ្មីៗ

randomposts

របៀបធ្វើ គីមឈីត្រសក់

គ្រឿងផ្សំ
  • ត្រសក់ (ខ្ចីៗ) ៦ ផ្លែ
  • អំបិល ២ ស្លាបព្រាបាយ
  • ស្លឹកគូឆាយ ២០ ក្រាម (កាត់ខ្លីៗល្មម)
  • ខ្ទឹមបារាំង ១ ផ្លែតូច (ហាន់ជាចង្វាមូលតូចៗ)
  • ការ៉ុត ១/២ ផ្លែ (ហាន់ជាចង្វាមូលតូចៗ)
  • ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ ១ ស្លាបព្រាបាយ
  • គ្រឿងគឹមឈី (Chili Powder) ៥០ ក្រាម
  • ទឹក ៥០ មីលីលីត្រ
  • ល្ងស ១០ ក្រាម (លីងអោយឈ្ងុយ)
  • ទឹកត្រី ៤ ស្លាបព្រាបាយ
របៀបធ្វើ
  1. ត្រសក់លាងទឹកអោយស្អាត ពុះជាបួន (ផ្តាច់ចុងម្ខាង ទុកម្ខាងកុំអោយដាច់ពីគា្ន)។
  2. យកត្រសក់ដែលចិតរួចប្រឡាក់ជាមួយអំបិលអោយសព្វ ទុកចោលមួយម៉ោងទើបលាងទឹកចេញអោយស្អាត។
  3. លាយគ្រឿងផ្សំ និងបន្លែទាំងអស់ចូលគ្នាអោយសព្វ រួចយកមកប្រឡាក់ជាមួយត្រសក់ឲ្យសព្វ ផ្អាប់ទុក៦ម៉ោងជាការស្រេច៕
អ្នកស្រី សុគន្ធារី

របៀបធ្វើ គីមឈីត្រសក់ Reviewed by Mong Kul on 7:38 PM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by តាក់ទិច © 2014 - 2017
Designed by Jek Free

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.