របៀបធ្វើ នំចេកបុកចំហុយ
គ្រឿងផ្សំ
- ចេកទុំ
- ម្សៅអង្ករខ្សាយ
- ខ្ទិះដូង ស្ករស
- សសៃដូងកោស
- អំបិលបន្តិច
វិធីធ្វើ
- ចេកបកសំបកចេញ រួចយកមកច្របល់ រឺ ច្របាច់ឱ្យបែកចូលគ្នាអស់ ហើយដាក់ សសៃដូងកោស ខ្ទិះដូង ស្ករស ម្សៅអង្ករខ្សាយ និង អំបិលបន្តិច រួចច្របល់ចូលគ្នាអោយសព្វ។
- យកស្លឹកចេក មកដាក់វេចចេកបុកបត់ឱ្យជិត រឺ យកទៅដាក់ក្នុងកូនចានតូចល្មម ក៍បាន។
- បន្ទាប់មកយកមកដាក់ក្នុងឆ្នាំងចំហុយ ទុកឱ្យឆ្អិន លើកចេញ រួចជាការស្រេច៕
របៀបធ្វើ នំចេកបុកចំហុយ
Reviewed by Mong Kul
on
8:15 PM
Rating:
No comments: