របៀបធ្វើ មឹកឆាហឹលពងទាប្រៃ
គ្រឿងផ្សំ
- មឹក ៤ខាំ
- ពងទាប្រៃ ៣ (ស្ងោរយកតែពងក្រហម)
- ម្ទេសឆា ២ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងឆា ២ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកត្រី កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ខ្លីល្មម ២ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេស ហាន់សរសៃៗ តាមចំនូលចិត្ត
- ខ្ទឹមបារាំង ហាន់ចំនិតៗ ១ផ្លែ
- ទឹក ២ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងខ្យង ១ស្លាបព្រាបាយ
របៀបធ្វើ
- ធ្វើមឹកអោយស្អាត ហាន់ដូចរូបទុកមួយអន្លើ។
- លាយគ្រឿងផ្សំដូចជា ស្ករ ទឹកត្រី ម្ទេសឆា ពងទាប្រៃ ទឹក និងប្រេងខ្យង ចូលគ្នាអោយសព្វល្អ ទុកមួយអន្លើ។
- ដាំខ្ទះអោយក្តៅ ដាក់ប្រេងឆា ខ្ទឹមសបំពងអោយប្រែពណ៌ រួចដាក់មឹកចូរ ឆាបីបួនត្រឡប់ សឹមដាក់គ្រឿងផ្សំចូរ ឆាអោយជិតឆ្អឹន។
- ដាក់ខ្ទឹមបារាំង ឆាអោយឆ្អឹន សឹមបន្ថែម ស្លឹកខ្ទឹម និងម្ទេស ភ្លក្សរសជាតិតាមចំនូលចិត្ត ជាការស្រេច៕
អ្នកស្រី សុគន្ធារី
របៀបធ្វើ មឹកឆាហឹលពងទាប្រៃ
Reviewed by Mong Kul
on
8:42 PM
Rating:
No comments: