Top Ad unit 728 × 90

ថ្មីៗ

randomposts

របៀបធ្វើ គ្រឿងក្នុងស្ងោរទឹកត្រីផ្អែម

គ្រឿងផ្សំ‬
  • គ្រឿងក្នុងជ្រូក 
  • សណ្តែកដីលីង ១ខាំ
  • ខ្ទឹមក្រហម ២ដុំ
  • ខ្ទឹមស ៥កំពិល
  • ស្ករស ២ស្លាបព្រាបាយ
  • ស្ករត្នោត ១ស្លាបព្រាបាយ
  • ទឹកត្រី ៥ស្លាបព្រាបាយ
  • ម្ទេស តាមចំនូលចិត្ត
  • ក្រូចឆ្មារ ២ផ្លែ
  • ទឹកក្រូចឆ្មារ ៣ស្លាបព្រាបាយ
  • ទឹកឆ្អឹន ៤ស្លាបព្រាបាយ
  • បន្លែ ស្លឹកជី ត្រសក់ សាឡាដ សណ្តែកបណ្តុះ
‪‎របៀបធ្វើ‬
  1. ដាំទឹកអោយពុះ ដាក់អំបិលបន្តិច ទឹកក្រូចឆ្មារពីរបីតំណក់ ដាក់គ្រឿងក្នុងជ្រូកចូលស្ងោរអោយឆ្អិន រូចហាន់តូចៗល្មម។
  2. លាងបន្លែអោយស្អាត រួចរៀបដាក់ចានមួយ ទុកញុាំជាមួយទឹកត្រី និងសាច់។
‪របៀបធ្វើទឹកត្រីផ្អែម‬
  1. បុកសណ្តែកដី ម្ទេស ខ្ទឹមស ២កំពិស និងខ្ទឹមក្រហម ១ដុំ ចូលគ្នាអោយម៉ត់។
  2. លាយសណ្តែកដី ទឹកក្រូចឆ្មារ ២ស្លាបព្រាបាយ ទឹកត្រី ២ស្លាប់ព្រាបាយ និងស្ករត្នោត ចូលគ្នាអោយសព្វ ដាក់ទឹកឆ្អិនចូល ភ្លក្សរសជាតិតាមចូលចិត្ត (ប្រៃ ផ្អែម)។
របៀបធ្វើទឹកត្រីហិល‬
  1. ហាន់ខ្ទឹមស ៣កំពិស ខ្ទឹមក្រហម ១ដុំ និងម្ទេស ល្អិតៗ រួចលាយជាមួយ ទឹកត្រី ៣ស្លាបព្រាបាយ ស្ករស ទឹកក្រូចឆ្មារ ១ស្លាបព្រាបាយ ចូលគ្នាអោយសព្វ។
  2. ចិតសម្បកក្រូចឆ្មារចេញអោយអស់ រូចឆ្កឹះយកតែសាច់ក្រូច លាយជាមួយទឹកត្រី ភ្លក្សរសជាតិតាមចំនូលចិត្ត។


អ្នកស្រី សុគន្ធារី

របៀបធ្វើ គ្រឿងក្នុងស្ងោរទឹកត្រីផ្អែម Reviewed by Mong Kul on 11:28 PM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by តាក់ទិច © 2014 - 2017
Designed by Jek Free

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.