របៀបធ្វើ ជ្រក់ទំពាំង
ជ្រក់ទំពាំង ជាមុខម្ហូបមួយសាមញ្ញប៉ុន្តែវាអាចរក្សាទុកបានយូថ្ងៃក្នុងការបរិភោគ។ សម្រាប់ជ្រក់ទំពាំងនេះវិញគេចូលចិត្តធ្វើវាទុកហូបជាមួយត្រីអាំង ជាពិសេសគឺត្រីអណ្តែងអាំង។
គ្រឿងផ្សំ
- ទំពាំងជូ កន្លះគីឡូក្រាម
- ខ្ទឹមស ១០កំពឹស (តាមចំនូលចិត្ត)
- ម្ទេស ២០ផ្លែ (តាមចំនូលចិត្ត)
- ស្ករស ៤ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល ជិត១ស្លាបព្រាបាយ
- ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
របៀបធ្វើ
- យកទំពាំងជូ លាងទឹកអោយស្អាត រួចទុកអោយស្ងួតទឹក។
- បុកខ្ទឹម និងម្ទេសអោយម៉ត់ រួចដាក់ស្ករ អំបិល និងម្សៅស៊ុបចូលបុកអោយសព្វ រួចដួសដាក់ក្នុងចានមួយ។
- យកទំពាំងមកបុកអោយបែកតិចៗ រួចយកទៅប្រលាក់ជាមួយគ្រឿងដែលបុករួចអោយសព្វ ភ្លក្សរសជាតិតាមចំនូលចិត្តជាការស្រេច៕
ជ្រក់ទំពាំងនេះអាចទុកញុំាបានយូថ្ងៃ (ដាក់ក្នុងទូរទឹកកកក៏បាន អត់ក៏បាន) សម្រាប់ញុំាជាមួយត្រីអាំង ជាពិសេសត្រីអណ្តែងអាំងឆ្ងាញ់ណាស់។
អ្នកស្រី សុគន្ធារី
របៀបធ្វើ ជ្រក់ទំពាំង
Reviewed by Mong Kul
on
12:24 AM
Rating: