Top Ad unit 728 × 90

ថ្មីៗ

randomposts

របៀបធ្វើ ជ្រក់ទំពាំង

ជ្រក់ទំពាំង ជាមុខម្ហូបមួយសាមញ្ញប៉ុន្តែវាអាចរក្សាទុកបានយូថ្ងៃក្នុងការបរិភោគ។ សម្រាប់ជ្រក់ទំពាំងនេះវិញគេចូលចិត្តធ្វើវាទុកហូបជាមួយត្រីអាំង ជាពិសេសគឺត្រីអណ្តែងអាំង។


គ្រឿងផ្សំ
  • ទំពាំងជូ កន្លះគីឡូក្រាម
  • ខ្ទឹមស ១០កំពឹស (តាមចំនូលចិត្ត)
  • ម្ទេស ២០ផ្លែ (តាមចំនូលចិត្ត)
  • ស្ករស ៤ស្លាបព្រាបាយ
  • អំបិល ជិត១ស្លាបព្រាបាយ
  • ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
របៀបធ្វើ
  1. យកទំពាំងជូ លាងទឹកអោយស្អាត រួចទុកអោយស្ងួតទឹក។
  2. បុកខ្ទឹម និងម្ទេសអោយម៉ត់ រួចដាក់ស្ករ អំបិល និងម្សៅស៊ុបចូលបុកអោយសព្វ រួចដួសដាក់ក្នុងចានមួយ។
  3. យកទំពាំងមកបុកអោយបែកតិចៗ រួចយកទៅប្រលាក់ជាមួយគ្រឿងដែលបុករួចអោយសព្វ ភ្លក្សរសជាតិតាមចំនូលចិត្តជាការស្រេច៕
ជ្រក់ទំពាំងនេះអាចទុកញុំាបានយូថ្ងៃ (ដាក់ក្នុងទូរទឹកកកក៏បាន អត់ក៏បាន) សម្រាប់ញុំាជាមួយត្រីអាំង ជាពិសេសត្រីអណ្តែងអាំងឆ្ងាញ់ណាស់។


អ្នកស្រី សុគន្ធារី
របៀបធ្វើ ជ្រក់ទំពាំង Reviewed by Mong Kul on 12:24 AM Rating: 5
All Rights Reserved by តាក់ទិច © 2014 - 2017
Designed by Jek Free

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.