Top Ad unit 728 × 90

ថ្មីៗ

randomposts

របៀបធ្វើ ឡុកឡាក់សាច់គោ

 គ្រឿងផ្សំ‬
  • សាច់គោ (សាច់ផុយ) ៣ខាំ (ហាន់ស្តើងៗ)
  • សាឡាដ ១ខាំ
  • ប៉េងប៉ោះ ១ផ្លែ (ហាន់ស្តើងៗ)
  • ខ្ទឹមបារាំង ១ផ្លែ (ហាន់ស្តើងៗ)
  • ប្រេងឆា ១ស្លាបព្រាបាយ
  • ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
  • ប្រេងខ្យង ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • អំបិល បន្តិច
  • ម្សៅស៊ុប បន្តិច
  • ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ
  • ខ្ទឹមស ៤កំពឹស (ចិញ្ច្រាំអោយម៉ត់)
  • ម្រេចម៉ត់ កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
‪‎របៀបធ្វើ‬
  1. រៀបសាឡាដដាក់ក្នុងចាន រៀបប៉េងប៉ោះពីលើសាឡាដ រួចរៀបខ្ទឹមបារាំងពីលើមួយជាន់ទៀត (បើអត់ចូលចិត្តបន្លែឆៃ ត្រឡប់ខ្លាញ់សិន)។
  2. ដាំប្រេងឆាអោយក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមសបំពងអោយប្រែពណ៌ រួចដាក់សាច់ចូលឆាពីរបីត្រឡប់។
  3. បន្ទប់មកដាក់ស្ករ ប្រេងខ្យង អំបិល ម្សៅស៊ុប ចូលឆាអោយឆ្អឹនសាច់ ដាក់ម្រេចចូល រួចដួសសាច់ដាក់ពីលើបន្លែជាការស្រេច៕
+++ ញុំាជាមួយអំបិលម្រេចក្រូចឆ្មា កាន់តែឆ្ងាញ់។
អ្នកស្រី សុគន្ធារី


របៀបធ្វើ ឡុកឡាក់សាច់គោ Reviewed by Kagha on 10:59 AM Rating: 5
All Rights Reserved by តាក់ទិច © 2014 - 2017
Designed by Jek Free

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.