របៀបធ្វើ បង្អែមពោតចំហុយ
គ្រឿងផ្សំ
- ពោត ៣ផ្លែ (ចិត្តកាំបិតមុខ២)
- ម្សៅឆា ២ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទិះដូង ៥-១០ស្លាបព្រាបាយ
- សាច់ដូងកោស ១ចំហៀងផ្លែ
- ស្ករស ៣ស្លាបព្រាបាយ
- ល្ងស ៣ស្លាបព្រាបាយលីងបុកលាយជាមួយអំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
វិធីធ្វើ
- ដំបូងយកពោតដែលចិតរួចដាក់ចូលទៅក្នុងម៉ាស៊ីនទឹកក្រឡុក រួចហើយដាក់ខ្ទិះដូងចូលបើកម៉ាស៊ីនដើម្បីក្រឡុកវា។
- បន្ទាប់ពីរួចរាល់ហើយចាក់វាចេញមកវិញលាយជាមួយម្សៅឆាឲ្យបានសព្វល្អ។
- បន្ទាប់មកទៀតយកទៅដាក់ចំហុយឲ្យឆ្អិនឡើងស្អិត អ្នកអាចយកវាមកដួសញាំដាក់សាច់ដូង ស្ករស និងល្ងបានហើយ៕
របៀបធ្វើ បង្អែមពោតចំហុយ
Reviewed by Mong Kul
on
11:29 PM
Rating: