Top Ad unit 728 × 90

ថ្មីៗ

randomposts

របៀបធ្វើ បបរខ្យងធាងត្រាវ

គ្រឿងផ្សំ
  • សាច់ខ្យង 
  • សាច់ត្រីរ៉ស់ 
  • ធាងត្រាវ ហាន់ជាសង្វាមូល
  • អង្ករ
  • ខ្ទិះដូង
  • គ្រឿងបុកហើយម៉ដ្ឋ
  • ម្សៅស៊ប
  • ស្ករស អំបិល ប៊ិចេង ទឹកត្រី
វិធីធ្វើ
  1. សាច់ត្រីរ៉ស់ដាក់ស្ងោរអោយឆ្អិន បេះសាច់ត្រីបុកជាមួយគ្រឿង ដាក់ ស្ករស អំបិល ប៊ិចេង បន្ដិចបានហើយយករសជាតិ។
  2. ធាងត្រាវដាក់ស្ងោរ រម្ងាស់ឲ្យធុយរលួយ រួចដាក់អង្ករចម្អិនរហូតទាល់តែ អង្កររីកល្មម។ 
  3. បន្ទាប់មកដាក់គ្រឿងបុក និងសាច់ត្រីបុកចូលទុកឲ្យពុះ រួចហើយ ដាក់សាច់ខ្យងចូល។ 
  4. ពេលពុះហើយដាក់គ្រឿងផ្សំ អំបិល ស្ករស ម្សៅស៊ុប ទឹកត្រីបន្តិចៗ ភ្លក់មើលរសជាតិតាមចំណូលចិត្តឆ្អិនល្អ ដួសដាក់ចានញាំុជាមួយបន្លែអន្លក់ស្រស់ៗ ជាការស្រេច។

របៀបធ្វើ បបរខ្យងធាងត្រាវ Reviewed by Mong Kul on 11:53 PM Rating: 5
All Rights Reserved by តាក់ទិច © 2014 - 2017
Designed by Jek Free

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.