របៀបធ្វើ បបរខ្យងធាងត្រាវ
គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ខ្យង
- សាច់ត្រីរ៉ស់
- ធាងត្រាវ ហាន់ជាសង្វាមូល
- អង្ករ
- ខ្ទិះដូង
- គ្រឿងបុកហើយម៉ដ្ឋ
- ម្សៅស៊ប
- ស្ករស អំបិល ប៊ិចេង ទឹកត្រី
វិធីធ្វើ
- សាច់ត្រីរ៉ស់ដាក់ស្ងោរអោយឆ្អិន បេះសាច់ត្រីបុកជាមួយគ្រឿង ដាក់ ស្ករស អំបិល ប៊ិចេង បន្ដិចបានហើយយករសជាតិ។
- ធាងត្រាវដាក់ស្ងោរ រម្ងាស់ឲ្យធុយរលួយ រួចដាក់អង្ករចម្អិនរហូតទាល់តែ អង្កររីកល្មម។
- បន្ទាប់មកដាក់គ្រឿងបុក និងសាច់ត្រីបុកចូលទុកឲ្យពុះ រួចហើយ ដាក់សាច់ខ្យងចូល។
- ពេលពុះហើយដាក់គ្រឿងផ្សំ អំបិល ស្ករស ម្សៅស៊ុប ទឹកត្រីបន្តិចៗ ភ្លក់មើលរសជាតិតាមចំណូលចិត្តឆ្អិនល្អ ដួសដាក់ចានញាំុជាមួយបន្លែអន្លក់ស្រស់ៗ ជាការស្រេច។
របៀបធ្វើ បបរខ្យងធាងត្រាវ
Reviewed by Mong Kul
on
11:53 PM
Rating: