គ្រឿងផ្សំ
-
បង្គា
-
ទឹកក្រូចឆ្មារ ៣ ស្លាបព្រាបាយ
-
ទឹកត្រី ៣ ស្លាបព្រាបាយ
-
ម្ទេស តាមចំនូលចិត្ត
-
ស្ករស ១ ស្លាបព្រាបាយ
-
ខ្ទឹមក្រហម ២ ដុំ
-
ម្ទេសឆា (ម្ទេសជ្រក់) ២ ស្លាបព្រាបាយ (តាមចំនូលចិត្ត)
-
គល់ស្លឹកគ្រៃ ២ គល់
-
ស្លឹកខ្ទឹម ៣ ដើម
-
ស្លឹកក្រូចសើច ៣ សន្លឹក
-
ជីអង្កាម ១ កូនចានចង្កឹះ
របៀបធ្វើ ភ្លាបង្គា
Reviewed by
Mong Kul
on
7:49 PM
Rating:
5
All Rights Reserved by
តាក់ទិច © 2014 - 2017
No comments: